top of page
bad.jpg

Hoe is jouw huid en haar gezondheid?

Kijk lekker rond

Spelen in het bos
gezondheidspaspoort website.jpg

Oersterk consult

 • De buitenkant behandelen met de meest natuurlijke producten. Dat kan de oplossing zijn. Soms is dat niet genoeg en dan is er een leefstijl verandering nodig

 • Wil je werken aan je gezondheid? meer energie? Betere concentratie? Beter in je vel? Meer rust en een mooie haar en huid gezondheid?

plantenkleuring_edited.jpg

Plantenkleuring met 100% gemalen kruiden en planten

 • Gezond voor hoofd en haar

 • Gezond voor de kapper en u

 • Goed voor het milieu

 • Geschikt tijdens zwangerschap

 • ziek bent en het beter is om niet chemisch te kleuren

Tranquil forest_edited.jpg

eetbare wilde planten

 • Voor cosmetica of om op te eten

hairborist oliën.jpg

Plantenolieën voor je (hoofd)huid

Meisje in boomgaard

Hoofd(huid) plan

 • Analyse van jouw huidige huidverzorgingsproducten
 • Behandelen van jouw huid met een olie of een kleipakking
 • Advies ingrediënten die je beter kan vermijden
 • Een verwen pakketje met gezonde verzorgingsproducten voor jouw huid
Push Up_edited.jpg

sporten

 • Ga je mee sporten?

Mijn verhaal

Mijn naam is Annetta Afman, 37 jaar en woon in Harkstede samen met mijn vriend. We zijn ouders 2 lieve dochters. Naast het werken hou ik van hardlopen, bezig met wilde planten, moestuin in de zomer, hardlopen, creatief bezig zijn, nieuwe recepten koken, persoonlijke groei of klimmen in de speeltuin met mijn kinderen ;)

 

Ik werk bijna 20 jaar als kapper en ik vind het leuk om creatieve kapsels te maken en ook om er de tijd voor te nemen. Ik vind het belangrijk het haar gezond te krijgen en te houden. Hoe mooi is het dat na een plantenkleuring het haar glanst en gezond blijft.  Daarom werk ik met plantenkleuring van Rodolphe en Co wat bestaat uit 100% planten/kruiden en biologische haarverzorging van Rodolphe en co en Hairborist.​

Daarnaast is de biologische dynamische huidverzorging van dr.Hauschka bij mij verkrijgbaar. 

20 jaar geleden begonnen tot nu:

Als jong meisje was ik al vaak aan het haar vlechten en kappertje spelen bij mijn broertjes en zusje, dat is trouwens nooit veranderd :) Op mijn 12de kon ik invlechten inclusief mezelf. Je hebt er niks aan als andere alleen maar het haar leuk hebben toch?

Op mijn 17de ging ik de opleiding doen waarbij ik gelijk aan het werk ging in de kapsalon. Toen ik 25 jaar was, was het eindelijk zover dat ik mijn eigen bedrijf ging beginnen. Het juiste moment is er echt nooit. Ik woonde zelfstandig in een huur huis en had mijn baan opgezegd, dat was wel spannend want na twee maand had ik geen inkomen meer. Wel had ik een goed plan en het pakte ook goed uit.

Naast het werken in de kapsalon had ik ook de grimeuropleiding gedaan voor haarwerken en make-up voor theather, tv ,film en foto. Dat was heel mooi om te doen. lekker creatief zijn. Vroeger tekende altijd poppetjes. Nu kon het in het echt. Ik kon daardoor bruidjes mooi maken met een mooi kapsel.

Tijdens mijn eigen bedrijf heb ik schoonheidsspecialist opleiding gevolgd, ik kon absoluut niet tegen de zachtste lijn die er voor de huid bestond. Elke keer met een rode huid ging ik naar huis. Hier begon mijn reis naar wat is goed is voor de huid en kwam ik uit bij dr.Hauschka. De geur van natuur ruik je gelijk

Omdat ik met dr.Hauschka ben gaan werken voelde het niet meer kloppend dat ik chemische verf ging gebruiken op mensen hun hoofd en haar. Ik ben op zoek gegaan naar haarkleuring zonder chemie. Dat was een aantal jaar geleden ( 7 jaar ongeveer ) een hele zoektocht want iedereen vindt zijn of haar product goed en maakt het haar weer mooier. Dit vanuit de beste kennis die ze op dat moment hebben en geloven. Toen kwam ik plantenkleuring tegen. 100& planten poeder met water! Een hele andere kleuren theorie. 

Nu ben ik net klaar met mijn Oersterk Coach opleiding. Na de zoveelste lockdown wilde ik niet stilzitten en me beroep te verbreden door naar de binnenkant te gaan. Je huid en haar gezond van binnenuit. 

hoofd(huid) plan

Our Clients

Leefstijl
haarvriendelijke kapper.jpg
foto hairborist.jpeg
dr.hauschka tekst.jpg
bottom of page