top of page

Mijn naam is Annetta Afman, 37 jaar en woon in Harkstede samen met mijn vriend. We zijn ouders 2 lieve dochters. Naast het werken hou ik van hardlopen, bezig met wilde planten, moestuin in de zomer, hardlopen, creatief bezig zijn, nieuwe recepten koken, persoonlijke groei of klimmen in de speeltuin met mijn kinderen ;)

 

Ik werk bijna 20 jaar als kapper en ik vind het leuk om creatieve kapsels te maken en ook om er de tijd voor te nemen. Ik vind het belangrijk het haar gezond te krijgen en te houden. Hoe mooi is het dat na een plantenkleuring het haar glanst en gezond blijft.  Daarom werk ik met plantenkleuring van Rodolphe en Co wat bestaat uit 100% planten/kruiden en biologische haarverzorging van Rodolphe en co en Hairborist.​​

20 jaar geleden begonnen tot nu:

Als jong meisje was ik al vaak aan het haar vlechten en kappertje spelen bij mijn broertjes en zusje, dat is trouwens nooit veranderd :) Op mijn 12de kon ik invlechten inclusief mezelf. Je hebt er niks aan als andere alleen maar het haar leuk hebben toch?

Op mijn 17de ging ik de opleiding doen waarbij ik gelijk aan het werk ging in de kapsalon. Toen ik 25 jaar was, was het eindelijk zover dat ik mijn eigen bedrijf ging beginnen. Het juiste moment is er echt nooit. Ik woonde zelfstandig in een huur huis en had mijn baan opgezegd, dat was wel spannend want na twee maand had ik geen inkomen meer. Wel had ik een goed plan en het pakte ook goed uit.

Naast het werken in de kapsalon had ik ook de grimeuropleiding gedaan voor haarwerken en make-up voor theather, tv ,film en foto. Dat was heel mooi om te doen. lekker creatief zijn. Vroeger tekende altijd poppetjes. Nu kon het in het echt. Ik kon daardoor bruidjes mooi maken met een mooi kapsel.

Tijdens mijn eigen bedrijf heb ik schoonheidsspecialist opleiding gevolgd, ik kon absoluut niet tegen de zachtste lijn die er voor de huid bestond. Elke keer met een rode huid ging ik naar huis. Hier begon mijn reis naar wat is goed is voor de huid en kwam ik uit bij dr.Hauschka. De geur van natuur ruik je gelijk

Omdat ik met dr.Hauschka ben gaan werken voelde het niet meer kloppend dat ik chemische verf ging gebruiken op mensen hun hoofd en haar. Ik ben op zoek gegaan naar haarkleuring zonder chemie. Dat was een aantal jaar geleden ( 7 jaar ongeveer ) een hele zoektocht want iedereen vindt zijn of haar product goed en maakt het haar weer mooier. Dit vanuit de beste kennis die ze op dat moment hebben en geloven. Toen kwam ik plantenkleuring tegen. 100& planten poeder met water! Een hele andere kleuren theorie. 

Nu ben ik net klaar met mijn Oersterk Coach opleiding. Je huid en haar gezond van binnenuit. 

bottom of page