top of page
gezond eten

huid en haar problemen?

Wat kan ik voor je doen?

Eco-Friendly Design

Tijdens een knipbeurt kan ik ondertussen met je mee kijken naar je hoofdhuid of haar probleem en je hierin tips geven wat je anders kan doen. 

Wil je tips over voeding, recepten, leefstijl voor een mooiere huid? Denk ook aan eczeemhuid, psoriasis en andere huidonzuiverheden. 

plan dan een los consult

Soms kan ik je vragen een vragenlijst in te vullen zodat ik weet wat er mogelijk uit balans is en ga ik uitleggen waarom het belangrijk is om dit te veranderen

Voeding wat geen soja, gluten en lactose bevat reageren de meeste mensen veel beter op. 

24/7 Support

Multilingual Functionality

Advanced Tech

Wil jij meer weten over hoe je weer een gezondere huid en haren krijgt?

Ervaar jij een huid of haar probleem? kom eens langs. Dit kan gewoon tijdens een gesprek in de kappersstoel  Naar aanleiding daar van kan ik een vragenlijst voor je hebben die je thuis rustig kan invullen

We vinden het normaal dat we naar de kapper gaan en naar een schoonheidsspecialist. Regelmatig zie ik dat de binnenkant ook aandacht mag krijgen.

Doordat we druk zijn met ons werk, privéleven en alles wat daarbij komt kijken vergeten we vaak om goed naar ons lichaam te luisteren.

We gaan maar door en verleggen onze grenzen ongemerkt steeds meer. Want we willen gewoon aan alles mee kunnen doen. Met als gevolg:  haaruitval en huidproblemen.

Voeding, beweging, ontspanning en mindset kan hier veel in kan betekenen. We zijn allemaal verschillend. Daarom is een plan op maat in wat bij jou past belangrijk.

Wil jij samen met mij kijken wat voor jouw werkt?

 Soms is er een leefstijl verandering nodig.

Al heel veel jaren terug heb ik zelf het verschil gemerkt wat sporten doet, meer rust in je hoofd. Ik dacht voor oersterk dat ik goed aan het eten was, zonder pakjes en zakjes totdat ik zelf 4 weken deze menu's ging volgen! Ik at de hele dag eten (3 maaltijden plus tussendoortjes) en dacht ook dat dat wel goed was en als ik na 2 á 3 uur niets ging eten trillerig werd daar zag ik niet de noodzaak van in om dit te veranderen.

Dat is een teken dat je bloedsuiker te laag wordt en dit kost energie.

Een ander voorbeeld is dat je niet vooruit te branden bent na het eten.

Bij oersterk leef je op natuurlijke voeding, groente, een beetje fruit, eiwitten en vetten (goede vetten) en het voordeel daarvan is dat je concentratie vele malen beter wordt met meer energie.

Ik kan nu makkelijk een maaltijd overslaan, en ik blijf stabiel. Dit geeft rust. Je zou makkelijk op 2 á 3 maaltijden per dag kunnen doen. Eet je vaker dan zet je telkens je immuunsysteem aan het werk. Daar gaat alle energie heen. En daar waar het nodig is gaat je energie minder heen. Zo zijn er allemaal systemen in je lichaam die uit balans kunnen zijn

 

Mensen op weg helpen naar een betere gezondheid. huidproblemen of haaruitval kan een reden zijn om iets te veranderen in leefstijl. Je kunt leefstijltips krijgen om zo optimaal mogelijk door het leven te gaan.

Wil jij samen met mij een leefstijlverandering aan gaan? 

​​

​Ontspanning. 

Herstel vind plaats in rust. Wanneer je chronisch gestresst ben kun je dus niet goed herstellen. Daarom is het belangrijk dagelijk voldoende ontspanning in te plannen.  

 

Eten

We eten teveel voeding wat ons lichaam niet nodig heeft en te weinig van wat ons lichaam wel nodig heeft. De oersterk recepten zijn heerlijk. Het is gezond onbewerkt en lekker. In alle ontspanning ook eens ongezond doen of in 'stress' altijd gezond eten? De juiste balans hierin vinden is daarom goed.

 

Regelmatig beweging

Meer dan de helft van de Nederlanders beweegt te weinig. Als mens hebben we een natuurlijke aanleg om lui te zijn. We komen niet zo gemakkelijk uit onze stoel. Lui zijn was in het verre verleden een nuttige eigenschap. Zo spaarden we onze energie voor noodzakelijke activiteiten.. Zonder beweging geen overleving. Mensen moesten in beweging komen anders geen voedsel, drinken of slaapplaats..Tegenwoordig is eten binnen handbereik. Het zit in je koelkast en voorraadkast en je kunt het zelfs laten bezorgen.. 

 

Mindset

Soms als het oncomfortabel is hebben we de neiging om tegen ons zelf te zeggen, het voelt niet goed. Alleen als jij de verandering wilt in jezelf dan heb je daar soms juist doorheen te gaan. Want als je doet wat je deed, Krijg je wat je kreeg. Als je door het onbekende gaat dan kan je er een stukje vrijheid voor terug krijgen. Alleen je weet het pas als je het ervaren hebt of het jouw die vrijheid geeft​

 

Op basis van een vragenlijst kan ik advies geven over:

- juiste huid en haar verzorging

- juiste voedingsstoffen voor huid en haar 

- welke producten voor huid en haar, welke ingrediënten wel en niet.

- recepten die je van mij krijgt en boekentips waar je uit kan koken. 

- beweging

- bioritme ( slaap )

- ontspanning

kapper
visagist
huidverzorging
bottom of page