voor en na foto's van plantenkleuring:

Klik hier!

- Gezond voor hoofd en haar

- Gezond voor de kapper

- Goed voor het milieu

- Geschikt tijdens zwangerschap

- ziek bent en het beter is om niet chemisch te kleuren

- tijdens of na een chemokuur je haar wilt kleuren

 

Organic Infused Colors - BROWN
100% certified organic hair colours

Organic Infused Colors is een exclusief plantaardig kleurensysteem dat traditie en geavanceerde innovatie combineert. De kleuring is rijk aan pure plantpigmenten en wordt gebruikt met heet water of onze optionele Hydro-Gel. De Hydro-Gel zorgt ervoor dat de kleur het haar binnendringt en de langdurige werking van pigmenten vergemakkelijkt. De unieke formule met 100% vegan ingrediënten garandeert kleur met natuurlijke reflecties. En voldoet aan de hoge standaarden van professionele kappersproducten.

Let op: In het geval van meer dan 30% wit haar, raden wij u aan eerste stap kleur aan te brengen (Burgundy).

Onze garantie: 100% gecertificeerde, biologische kruiden en plantaardige ingredienten. 0% Peroxide, ammonia, zware metalen, PPD, PTD, Resorcinol, GMO…. Dermatologisch getest (in Europa). Dierproefvrij. Dit product wordt op een milieuverantwoorde wijze geproduceerd, verwerkt en verpakt. Inclusief het gebruik van zonne-energie. Ingrediënten zijn afkomstig van Fair-Trade en ethische productie.

 

Lees verder

Oliebe plantenkleuring - Hoe werkt het?

Onze OLIEBE® kleurproducten bestaan voor 100% uit gemalen planten.

De kleuring hecht aan/in de buitenste lagen van het haar. Het eigen pigment wordt niet aangetast en de conditie van het haar wordt beter!

OLIEBE® Plantenkleurkuur bestaat uit:

Henna, ratanhia wortel, cassia, indigo, rood sandelhout, krapwortel, walnootbolster, tarwe extract, kurkuma, blauwhout, salie, oregano, ververs wede, senne bladeren, vlierbessen, hibiscus, vuilboom schors, koffie, rabarberwortel, roomse kamille, cachou, rode biet, berkenbladeren, malve bloemen, zwarte thee en kummel.

Bloemen, wortels, schors, hout, vruchten, blaadjes.
Van elke plant worden de ‘kleurende’ onderdelen gebruikt.

Plantaardige kleuren vullen oneffenheden op en vormen een laag om de opperhuid. Samen met het looizuur zorgt dit voor glad, glanzend en stevig haar.
De kleurmogelijkheden liggen tussen heel lichtblond en zwart.

Het resultaat van een kleurverandering met plantaardige kleuren is altijd afhankelijk van de individuele natuurtint en de kwaliteit van het haar van de klant en van de inwerktijd.

De natuurlijke transparantie van De OLIEBE plantenkleurkuur maakt dat alle kleuren er natuurlijk uitzien. Er ontstaat geen harde rand bij de uitgroei.
Iedere klant krijgt een individuele kleur. De inwerktijden variëren van 15 tot 45 minuten.

Ook 100% wit haar kan op bevredigende wijze gedekt worden, rekening houdend met de mogelijkheden van de plantenkleuren.

Eigenschappen plantaardige kleuren

 • Er kan niet lichter gekleurd worden met planten.

 • De natuurtint is de basis van de nieuwe kleur.

 • De transparantie zorgt ervoor dat het er natuurlijk uitziet.

 • Iedere klant krijgt een individuele kleur.

 • Het is mogelijk om de natuurlijke kleur donkerder te kleuren of een schakering aan te brengen, warmer of koeler.

 • Kleurschakeringen die één tint lichter lijken dan de natuurtint zijn te suggereren, het lijkt dan optisch lichter.

 • Om donkerder te kleuren moet de kleur gestapeld worden, dus 2x kleuren met dezelfde of verschillende kleuren.

Wella wordt vervangen door:
Binnenkort ga ik Wella vervangen door een ander biologisch 100% natuurlijk merk. Een ecocert goedgekeurd merk die als aanvulling extra plantenkleur kleuring heeft en die ook kan helpen van chemisch naar een natuurlijk kleur te gaan. Wat voor de gezondheid en voor je haar beter is. In plantenkleuring houdt je schakering in het haar wat het juist zo natuurlijk maakt. De ingrediëntenlijst is net als oliebe heel zuiver en ik kan je dat ook laten zien. Want tegenwoordig kan je dat niet zomaar aannemen. Ook in de kapperswereld is dit een hele zoektocht. Vaak zie je merken die 'bewust' zijn maar alsnog de haarschubben geopennd moeten worden en die stoffen die dit openen wil je eigenlijk vermijden. Vaak wordt het merk natuurlijk genoemd omdat er natuurlijke stoffen aan toe zijn gevoegd of dat de stylingsproducten wel zuiver zijn en de kleuring niet. Dus altijd verder kijken, ook kappers en vertegenwoordigers.
 

=Kunstmatige schuimmiddel

=Verdikkingsmiddel

=Romigmaker

= uit bijv. Soja

= Huidbaarheidsmiddel

Haarverzorging van O'right

Dit product bevat geen parabenen, sulfaten of silliconen. Het product is ecologisch gekeurmerkt en gebruikt hierbij bewust uitgekozen producten voor het haar. Voor elk haartype worden andere ingredienten gebruikt met een andere geurbeleving. De keus voor O'right  is gemaakt omdat het een kappersmerk is met kwaliteit voor natuurlijke producten voor intensieve verzorging en een mooie stylingslijn. Het product is fijn voor de hoofdhuid en verzorgd het haar heel goed. Ook heel geschikt voor mensen met hoofdhuidproblemen.

 

Alle shampoos zijn vrij van:

 • Sulfaten

 • DEA/MEA

 • Phtalaten

 • Kleurstoffen

 • Kunstmatige parfums

 • Natuurlijke hormonen

 • Parabenen

 

Schuimmiddel:

 • Combinatie van kokos-en tarwekiemolie

 • Onschadelijk voor het milieu, biologisch afbreekbaar

 • Zeer fijn schuim, gemakkelijk uit te spoelen. Laat geen residu                                                           achter

 • Mild foaming agent, hypoallergeen en niet irriterend