top of page

Modellen voor het haar verven gezocht! Nieuwe mode trends kleuren van WELLA


LIKE dit bericht zodat ik weet dat je interesse hebt. Bij reactie zou je kunnen zetten wat je anders zou willen of wat je leuk zou vinden. Ik zoek op 27 september & 10 oktober tussen 11:00 - 17:00 een model. 10 oktober gaat het om blond kleuringen Het liefst iemand die het haar wel een x wat anders wil dan anders. Natuurlijk wel in overleg met de kleur die je wenst. Dit mogen extreme kleuringen zijn en het mag ook een natuurlijke kleur worden. De cursus is in Bunne en dit is een cursus van Wella waar ik al jarenlang ervaring in heb. Als je iemand weet die mogelijk interesse heeft dan is taggen / delen ook altijd handig!


Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page