plantenkleuring met 100% gemalen plantjes! Via skype geef ik kleur op maat en zet ik dit klaar in de kapsalon of ik stuur het op. Samen met je man, zoon of dochter de kleur inzetten hoe leuk is dat? Met plantenkleuring blijft je haar glanzend en gezond.

20 Mar 2020

Samen met je man, zoon of dochter de kleur inzetten hoe leuk is dat? Met plantenkleuring blijft je haar glanzend en gezond. Wat wel belangrijk is dat je al een tijdje je haar zonder silliconen wast. Silliconen leggen een laagje om je haar heen, Plantenkleuring hecht ook om je haar heen dus dat glijd er dan makkelijk vanaf. Na de plantenkleuring mag je 2 a 3 dagen je haar niet wassen omdat de kleuring nog doorwerkt. Daarna is het belangrijk een shampoo te gebruiken met milde reiniging. Dit zal ik allemaal online uitleggen

 

 

Please reload

December 3, 2019

Please reload

Recente berichten
Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square