De laatste loodjes en vacature in mijn salon is ingevuld!


De laatste loodjes en mijn vacature is ingevuld! Karin Bosch komt de salon overnemen tijdens mijn vervanging en daarna is het de bedoeling dat ze op dagen werkt wanneer ik vrij ben.

Het is al mogelijk om een afspraak in te plannen bij Karin. Je kunt van mij aannemen dat ze is goed is in haar werk en daar ben ik wel kritisch in, neemt de tijd voor een klant en ze wil ook graag met plantenkleuringen en natuurproducten gaan werken.

Maak alvast online een afspraak op www.puurhuidenhaar.nl, of bel of stuur een whatsappje naar: 06-11142525

Haar werktijden zijn maandagochtend, dinsdagochtend, donderdagochtend en vrijdag de hele dag. Later zal ze op donderdag de hele dag en avond erbij gaan werken als er wat geregeld is in opvang voor haar dochter.


Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square