Indische hoofdmassage


De Indische hoofdmassage is liggend op een behandelstoel.

Heerlijk ontspannend in 30 minuten en als afsluiting een kopje kruidenthee met wat lekkers.

De weldaad van een Indiase hoofdmassage Massage, eigenlijk een therapeutische vorm van aanraken, is essentieel voor de stimulering van ons zenuwstelsel en voor een gezonde lichamelijke gesteldheid. Het kalmeert en ontspant de geest en het lichaam, dit is al eeuwenlang bekend. Ons hoofd, oren, nek, schouders, armen en gezicht slaan dagelijk veel spanning op. Er zijn veel zenuwpunten in dit gebied. We functioneren beter als deze zenuwpunten optimaal geprikkeld worden. De spanning verdwijnt en we voelen ons alsof we uit een diepe slaap komen. Door de afvalstoffen die vrij komen, voelt iemand zich eerst een beetje loom, maar na ongeveer een uurtje, komt er meer energie vrij en voelt het vaak alsof er overtollige ballast uit het hoofd is. Je ziet vaak dat mensen na een hoofdmassage een ontspannender uitdrukking in hun gezicht hebben. Indiase hoofdmassage bevordert de doorbloeding, de energiestroom, voert afvalstoffen af, verbetert de spieren en het weefsel en heeft een positief effect op de lymfecirculatie. Doordat de hoofdhuid gemasseerd wordt, ontspant deze zich, waardoor.

Verder kan de Indiase hoofdmassage hoofdpijn en migraine tegengaan of indien iemand hoofdpijn heeft, kan de hoofdmassage deze verlichten.

Een Indiase hoofdmassage is verslavend. Als je het ooit een keer ondergaan hebt, wil je er vaker van genieten!


Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square