Dr.Hauschka - Laat je zelf verwennen


Binnenkort bij puurhuidenhaar!

Gun jezelf een hele speciale korte vakantie. Een ontspannen voetenbad, het uitstrijken van je handen en armen en geurige compressen laten jou ontspannen. Dit vormt de ideale voorbereiding op de aansluitende gezichtsreiniging en -verzorging met de natuurlijke cosmetica van Dr. Hauschka. Reinigende en verzorgende maskers, intensieve verzorging met een ampullen kuur regenereert.

De penseelmassage bevordert de stroming van lymfe, voert afvalstoffen af en versterkt het immuunsysteem. De Klassieke Dr. Hauschka behandeling geeft een doorstroomd en weldadig gevoel, een gevoel van lichtheid en innerlijke balans.

“Weldaad voor lichaam en geest” Wie eenmaal een behandeling van Dr. Hauschka heeft ondergaan, zal dit ritueel regelmatig willen ervaren. Beloon jezelf om de vier tot zes weken met deze rustgevende behandeling. Laat regeneratie stimuleren Doordat we jouw lichaam als één geheel benaderen, geven we impulsen die de regeneratie en het herstel van je huid stimuleren. Een Dr. Hauschka Therapeut begint een Klassieke Dr. Hauschka-behandeling altijd met een weldadig voetenbad en eindigt de behandeling wanneer het lichaam volledig ontspannen en in evenwicht is. “Dr. Hauschka werkt niet alleen aan de buitenkant, maar tevens aan de binnenkant. Vooral tijdens de behandelingen, die ik geef in mijn salon, is dat goed zichtbaar. De huid heeft na afloop niet alleen een mooie gloed, maar je ziet het ook aan de ogen van mijn klanten, die stralen dan veel meer.”


Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square