Bodyolie Citroen Lemongrass - verstevigd en verfrist


Bij warme dagen werkt het verkoelend en houdt de muggen op afstand!

Je lichaam en je huid hebben elke dag frisheid, activiteit en de juiste hoeveelheid beweging nodig. Bodyolie Citroen Lemongrass vitaliseert en verstevigt je huid. De samenstelling verenigt de activerende geur van natuurlijke etherische oliën en extracten van heilzame planten. Voor de bodyolie worden ingrediënten gebruikt, die de huidfuncties versterken. Citroengrasblad, maretak, akkerpaardenstaart en citroenschil worden volgens een uniek ritmisch procedé gemengd met biologische zonnebloemolie om gedurende een week te rijpen. Deze samenstelling wordt verwarmd tot 37 °C, de temperatuur van het menselijk lichaam. ‘s Ochtends en ‘s avonds wordt het mengsel zorgvuldig geroerd, waardoor de heilzame eigenschappen van de planten worden overgebracht in de olie.

Gebruik:

Masseer de bodyolie op een nog vochtige huid na douchen of baden. Er ontstaat een emulsie van water en olie, die gemakkelijk door je huid wordt opgenomen en haar niet uitdroogt.


Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square