www.puurhuidenhaar.hairoright.nl

Alle shampoos zijn vrij van:

Sulfaten

DEA/MEA

Phtalaten

Kleurstoffen

Kunstmatige parfums

Natuurlijke hormonen

Parabenen

​Schuimmiddel:

Combinatie van kokos-en tarwekiemolie

Onschadelijk voor het milieu, biologisch afbreekbaar

Zeer fijn schuim, gemakkelijk uit te spoelen. Laat geen residu achter

Mild foaming agent, hypoallergeen en niet irriterend

Grondstoffen

O'right werkt uitsluitend met de beste natuurlijke ingrediënten, die gecertificeerd zijn. Deze zijn organisch verkregen, in hoge mate verzorgend voor de mens en zo min mogelijk belastend voor het milieu.

Verpakkingen

Uitgangspunt is dat elke verpakking aan het Cradle-to-Cradle principe moet voldoen. Elke verpakking is bedrukt met Soya-inkt, bestaat uit plantaardig materiaal en kan via gewone processen (compostering) teruggegeven worden aan de aarde. Verpakkingen die niet composteerbaar zijn, bestaan uit de hoogste graad van recyclebaar kunststof. De doosverpakkingen bevatten zaden, waardoor er met een O'right product een plant aan de aarde teruggeven wordt. Door het gebruik van navulverpakkingen te stimuleren, verminderen we de afvalstroom.

Design

O'right ontwikkelt haar verpakking onder het motto van eenvoud en duurzaamheid. Hierbij is o.a. gekeken naar grotere gebruikshoeveelheden en het gebruik van duurzame materialen, zoals bamboe.

Communicatie

O'right werkt met al hun drukwerk, verpakkingen en ander communicatiemateriaal met FSC-papier en Soya-inkt. Internet wordt actief gebruikt voor communicatie en het verzenden van (digitaal) drukwerk om zo transport en papier te besparen.

Proefdieren

O'right wijst stellig het gebruik van proefdieren af voor het ontwikkelen van ingrediënten en cosmetica-producten. Op basis van deze werkwijze heeft O'right het keurmerk verworven van de Stichting Proefdiervrij.

oright 3


Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square