dr. Hauschka dag 4 & 5


De cursus is inmiddels afgelopen en ik ben weer thuis. Heel veel geleerd en informatie gekregen. Net thuis op een model geoefend want 3 & 4 oktober komen we weer terug bij de training en dan wordt er verwacht dat we alles uit ons hoofd weten over de behandeling die we deze week hebben geleerd. Heeft u een huidprobleem en lijkt het u leuk om model te zitten voor een behandeling? Vraag gerust want ik wil graag oefenen. Ik behandel de normale huid, de vette huid en onzuiverheden, de (over)gevoelige huid, de gemengde huid, de vochtarme/ droge huid, de regenerende huid en tele's/rode plekken minder laten worden. Dr.Hauschka is heel geschikt voor de gevoelige huid. Mensen die nergens tegen kunnen is de kans groot dat ze hier goed tegen kunnen. Ik heb zelf ook een gevoelige huid en ik kan hier heel goed tegen en dat is ook één van de redenen dat ik hier mee werk.


Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square