Dr. Hauschka dag 3 van de 5


Weer een hele mooie leerzame dag vandaag. Wat een achtergrond zit er achter de dr. Hauschka producten.

Er is weer van alles besproken.

De douche, haarverzorging, voet -en handverzorging, deo's en baden en huidverzorging zoals de ( intense ) conditioners om de huid te versterken of te herstellen met elk hun eigen werking. Er is echt zoveel te vertellen dat de uitleg van één product nu teveel is om op te noemen. Als mijn webshop voor huidverzorging binnenkort online is staat de uitleg bij elk product. Als u niet weet welk product u moet hebben dan geef ik ook graag persoonlijk advies. De producten zijn zo anders dan ik werkelijk dacht dat het voor een buitenstaander nog niet makkelijk zal zijn welke producten het beste zijn voor zijn of haar huid.


Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square