dr. Hauschka dag 2 van de 5


Vandaag zit de 2de dag er op van dr. Hauschka. We begonnen met lichaamsoefeningen om helemaal tot jezelf te komen. Bij een behandeling is het belangrijk dat ik niet met gister bezig ben of over morgen na denk. Het is belangrijk om in het hier en nu te zijn. Het is een behandeling die wordt gegeven met gevoel en ritme

We hebben 's morgens veel theorie behandeld over de producten. Echt overal is over nagedacht met welke reden ze iets doen en wanneer er voor welke huid iets gebruikt wordt. We hebben de maskers, kuurtjes en conditioners en andere aanvullende producten behandeld.

'S middags heb hebben we elkaar gereinigd bij de praktijk en elkaar een penselen massage gegeven. Wat was dit fijn. Mijn model is zelfs in slaap gevallen. En bij de penselen massage komt dat vaker voor. En dit was nog maar een deel van de klassieke massage van dr. Hauschka. Hierboven heb ik een filmpje zodat jullie kunnen zien hoe de behandeling ongeveer gaat.


Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square