dr. Hauschka training, dag 1 van de 5


Vandaag, de 2de dag op de camping, gelukkig met heel mooi weer :)

Gister ben ik aangekomen en vandaag heb ik de dag 1 van mijn training gevolgd.

Omdat ik een 5 daagse training aan het volgen ben van dr. Hauschka ga ik elke dag iets vertellen over de training die ik deze week mag ervaren. Ik heb voor dit product gekozen omdat deze producten van dynamische biologische afkomst zijn. Alles is met de hand gezaaid en geplukt. De tuinen van dr. Hauschka zijn in Duitsland. Als het mogelijk is zet ik hier een filmpje van op mijn website.

Geen synthetische stoffen op de huid. Heel geschikt voor de (over) gevoelige huid en een huid met onzuiverheden.

We hebben vandaag de reiniging en de dagcrémes besproken in de theorie. Alles draait om zelf herstellend vermogen van je eigen lichaam. Het product helpt om het in balans te houden of weer in balans krijgen van je eigen lichaam. Je cellen vernieuwen elke 28 dagen. Er wordt daarom ook geen gebruik gemaakt van peeling. De huid roept daardoor al snel om een crème daarnaast verstoor je de balans en is het lichaam in de war met de cel vernieuwing.

Er is een reinigingscréme die tot diep in de poriën reinigd en helpt tegen verwijde haarvaatjes en onzuiverheden.

De praktijk

Deel van de klassieke behandeling :

  • Vandaag zijn we in de praktijk begonnen met een voetenbadje met salie.

  • Been en voetmassage met Kweepeer Creme

  • Haren uitstrijken

  • ontspanning van de hals en nekspieren

  • massage armen, handen

Nog 4 dagen te gaan. De gehele behandeling is 2 uur

Alles gebeurd met ritmische aanrakingen die in elkaar overlopen. Heel ontspannend en na die tijd had ik veel energie.

Ook kregen we een techniek met penselen te zien. Heel bijzonder want een medecursist werd er emotioneel van zo fijn vond ze het.

De penselen wordt op het gezicht gedaan en je voelt het (meestal) ook in je tenen. De reden dat dit met penselen gebeurd in plaats van met de hand is om mimische spieren die net onder de huid van het gezicht liggen niet te beschadigen. Morgen ga ik het eerste deel van de penselen leren.


Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square